Diensten

Investment Partner Search

U heeft reeds een bestaand bedrijf en bent op zoek naar een Nederlandse investeerder die financiële middelen en kennis kan inbrengen om uw groei te stimuleren of u wilt naast uw lokale markt ook de internationale markt gaan bedienen. Dit vraagt om groeifinanciering en specifieke expertise om dit proces succesvol te regisseren. Dan bent u bij ons aan het goeie adres. Wij zitten in een netwerk van een grote groep investeerders die over expertise beschikken binnen meerdere sectoren. Uw vraag staat centraal en is voor ons het uitgangspunt voor de opdrachtformulering.

Na een gedegen intakegesprek, stellen wij een plan van aanpak op wat met uw goedkeuring in gang wordt gezet. Voorafgaand worden heldere afspraken gemaakt over de kosten van een dergelijk traject. Wij hanteren een vast tarief voor de aanloopfase en een succes fee na afronding van de opdracht en het binnenhalen van de juiste investeerder.

Neem contact met ons op


U heeft een nieuw product ontwikkeld en na een positieve afronding van de testfase en het validatieproces, gaat u op zoek naar een eerste grote klant die met nieuwe product aan de slag gaat.

Lees meer Direct contact

Uw groei stagneert en u heeft geen idee hoe u de ontwikkeling van uw organisatie een boost kunt geven of nog erger, u bent geen ervaren ondernemer, maar u erft een bestaand bedrijf na overlijden van uw ouders.

Lees meer Direct contact

U heeft een nieuw product of dienst ontwikkeld met veel potentie, maar u heeft geen idee hoe u dit op de markt kunt brengen.

Lees meer Direct contact

U heeft een snelgroeiend bedrijf of een product of dienst met een enorme groeipotentie, maar u durft het niet alleen aan om deze groei te gaan doormaken.

Lees meer Direct contact